Поштовани суграђани,

Заједно смо у борби против невидљивог непријатеља кога, као и све недаће које су нас задесиле, можемо побиједити сложно и заједно. Обавеза свих нас је да поштујемо законом прописане мјере. Људи у изолацији и старији да не напуштају своје домове, а сви остали да кретање сведу на најмању могућу мјеру. Сачувајмо сами себе и једни друге. Има нас који морамо свакодневно да одлазимо на посао, радећи у служби наших грађана озбиљније и преданије него икад. И зато вас позивамо да сви дамо допринос, ујединимо снаге и ослонимо се једни на друге.

Сваке вечери у 20 часова изађите на своје балконе, отворите прозоре и ударите дланом о длан снажно да се до неба чује да поздравимо здравствене раднике, запослене у апотекама, трговинским радњама и пекарама, полицајце, ватрогасце, возаче, просвјетне и раднике комуналних предузећа, медијских кућа и запослене у свим предузећима и установама који у овом тешком и неизвјесном времену излажући се опасности обављају своје радне задатке.

Вечерас и свако наредно вече у 20 часова нека се у Сокоцу и свим околним мјестима као и у великом градовима свијета проломи аплауз којим ћемо подржати једни друге. Соколац то може, јер је срце Романије.

Увијек у служби грађана ваш
„Инфо центар“ Соколац

Рођена 13.јула 1970. године у Београду. По занимању дипл.економиста. Након првог запослења у „Радио Романији“ 1997. год. на мјесту спикер-водитељ програма, искуство стицала на разним пословима у више медијских кућа. Преко „Радија Источно Сарајево“, ТВ БН, ТВ Пинк БХ, Радија „Соколац“ и „Инфо центра“, на позицијама од меркетинг менаџера до директора.