У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно, понегдје тмурно и претежно суво и вјетровито вријеме, уз дневну температуру од седам до 11 степени Целзијусових.

Током пријеподнева и дана биће претежно облачно, понегдје тмурно с ниском облачношћу, а на сјевероистоку, југу и југоистоку са по којим сунчаним интервалом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне, увече и у ноћи биће суво у већини предјела, осим југа гдје ће бити услова за слабу кишу.

Дуваће слаб до умјерен вјетар источног и сјевероисточног смјера, на сјеверу и сјевероистоку биће повремено јаки удари вјетра, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха у већини предјела износиће од два до седам, на сјевероистоку и истоку око 11, на југу око 15, а у планинама од минус два степена Целзијусова.

Температура ваздух јутрос у 7.00 часова: Бјелашница минус седам степени Целзијусових, Чемерно минус пет, Хан Пијесак, Калиновик, Дринић и Мраковица минус летири, Мркоњић Град и Соколац минус два, Шипово и Гацко минус један, Рибник нула, Бањалука, Приједор, Дрвар, Сарајево, Зеница, Нови Град, Топола, Добој, Рудо, Сребреница и Фоча један, Србац и Зворник два, Вишеград и Бијељина три, Билећа пет, Мостар седам, Требиње и Неум девет степени Целзијусових.

Висина снијега: Мраковица 46 центиметара, Хан Пијесак 36, Нови Град 23, Дринић 21, Сребреница и Србац 12, Приједор 11, Мркоњић Град седам, Чемерно, Калиновик, Соколац и Бањалука пет, Рибник четири и Рудо и Фоча један центиметар.