У Сокоцу и у Видрићима данас ће, уколико временски услови дозволе, почети општинско такмичење у тенису, за које су већ пријављена 24 такмичара, рекао је Срни један од организатора Дејан Кезуновић.

Кезуновић је нагласио да ће такмичење бити одржано у организацији групе љубитеља овог спорта, мечеви ће бити одржани на теренима у приватном посједу у Видрићима и на теренима Спортско–рекреативног центра „Гласинац“ у Сокоцу.

Он је нагласио да су се до сада пријавила 24 такмичара, распоређени су у четири групе и већ се зна ко са ким игра.

Миланко Пантић из Организационог одбора рекао је да се игра на бод–систем и да је ријеч о првом општинском такмичењу, без планираних награда и медаља.

–Ово је вид дружења љубитеља тениса, добар начин промоције овог спорта који постаје све популарнији међу младима на подручју Сокоца, те прилика да се окупимо и уживамо у игри након више од два мјесеца различитих ограничења због пандемије вируса корона– рекао је Пантић.

Према његовим ријечима, вријеме трајања такмичења није одређено, због промјењивих временских прилика.

Он је подсјетио да су до сада на теренима у Видрићима организована два тениска турнира, на којима су учестовали такмичари са Сокоца и из сусједних неколико општина, а привукли су велики број такмичара и публике.