Зељковић и Ваљић посјетили Соколац (ВИДЕО)

Вицо Зељковић и Огњен Ваљић, предсједник и генерални секретар Фудбалског савеза Републике Српске уприличили су посјету Општини Соколац, те обишли просторије Омладинског фудбалског клуба Гласинац 2011 и терен стадиона “Бара“.

Позитивно сам изненађен условима и инфраструктуром којима располаже Соколац и ОФК Гласинац 2011. Ово може да буде позитиван примјер сарадње клуба и локалне заједнице и другим срединама. Искористио бих прилику да позовем све општине у Републици Српској да се укључе у рад фудбалских клубова и у стварање бољег фудбалског амбијента у нашој републици – истакао је Вицо Зељковић, предсједник ФСРС.

Додао је да ће се Фудбалски савез Републике Српске и у наредном периоду посветити развоју спортске инфраструктуре и најавио изградњу терена с вјештачком травом у више градова Републике Српске.

У фудбалској делегацији ФСРС био је и Милорад О.Лале, потпредсједник републичке организације и предсједник Подручног фудбалског савеза Сарајевско – романијске регије, који је истакао да је задовољан стањем стадиона у Сокоцу.

-Терени ОФК Гласинац 2011 биће у понуди Фудбалског савеза Републике Српске за одржавање семинара и полагање тестова јер ријетко који град у Републици Српској располаже са оваквом спортском инфраструктуром – рекао је Лале.

Приликом посјете Сокоцу, замјеник начелника ове локалне заједнице Жарко Косорић уручио је пригодне поклоне представницима Фудбалског савеза Републике Српске.