У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођена су три дјечака и двије дјевојчице.

Љекарску интервенцију затражила су 42 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је јутрос уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција

Ново Горажде:

Због планираних радова на 10 Кв воду „Град“ данас ће, у времену од 8,00 до 16,00 часова, без напајања електричном енергијом остати потрошачи који се напајају са трафо-подручја: Питино поље, Влаховићи, Требешко брдо, Међурјечје, Авлија, Каровићи, Слатина, Батово, Запљевац, Хрљатовићи, Устипрача и Хладила.

Источно Ново Сарајево:

Због планираних радови на ТС 400/х Кв „Сарајево“, данас ће од 8,00 до 11,00 часова, без напајања електричном енергијом остати потрошачи који се напајају са трафо-станица: Иванићи 2, Јаслице, Лукавица школа и Лукавица амбуланта.

Фоча:

Због планираних радови на 35 Кв далеководу „Бук Бијела“, данас ће у периоду од 9,00 до 19,00 часова, без напајања електричном енергијом остати потрошачи са 46 трафо-станица.

Соколац:

Од ноћас квар на 10 Кв далеководу “Ново Село“, а без напајања електричном енергијом остаће трафо-станице: Врапци, Бабине, Мангурићи.

Хан Пијесак:

Квар на 10 Кв далеководу „Хан Крам“.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа рођена су три дјечака.

Љекарску интервенцију затражила су 32 пацијента.

У Дому здравља „ Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 6 пацијената.

Ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

Магистрални пут Зворник-Милићи и регионални пут Каракај-Сапна јутрос су проходни, након што се са коловоза повукла вода која се била излила, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Због изливања воде на коловоз обустављен је саобраћај на регионалном путу Шековићи-Тишћа у мјесту Бјелашница.

Коловози су мјестимично мокри и клизави, посебно на истоку. Повећана је опасност од одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Улазак у Црну Гору из БиХ могућ је само уз обавезни ПЦР тест акредитоване лабораторије из БиХ стар максимално 48 часова.

Улазак у Хрватску дозвољен је само њиховим држављанима, странцима који имају пријављен боравак и возачима теретних возила.

Србија је отворила граничне прелазе за путнички и робни саобраћај без неопходног теста на вирус корона и дозволе комисије.

Због изградње МХЕ Крупац на ријеци Жељезници саобраћај се на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном траком, уз семафоре.