Фото: pixabay.com

Када се једном црв сумње увуче у везу, тешко га је избацити.

Међутим, увек имајте у виду да одлуке доносите хладне главе, и када сте сигурни у нешто, па и у то, да вас партнер вара.

Дејвид Кинг, власник приватне детективске агенције, описује 4 јасна знака да вас дечко/девојка варају.

Много више води рачуна о свом изгледу

Одједном долази до велике промене, он има нову фризуру, нови парфем је почео да користи, чак је изменио и стил облачења… Углавном, води рачуна о свом изгледу много више него раније, а не жели да време проводи са вама – то је обично знак који указује на прељубу.

Лозинке на свим уређајима

До скора је ваша веза била пуна поверења и без проблема сте могли да позајмите његов мобилни или компјутер. Међутим, сада је ваш партнер ставио лозинке свуда, од телефона до таблета…

То, наравно, може да значи и да му треба мало приватности, али и да указује да сакрива нешто од вас.

Забрињавајуће је ако сваки пут када му телефон зазвони, оде у другу просторију, а такође, није добар знак и ако се наљути ако вас види са његовим телефоном у руци.

Сва ваша питања схвата као провокацију

У складу са паролом да је напад најбоља одбрана, свака расправа, макар била и обезначајним стварима се претвара у велики конфликт. Након ње, он обично мора да изађе напоље да се “издува”.

Ово је класично пребацивање одговорности – он жели да оправда своје поступке тако што окривљује вас.

Све мање времена проводи са вама

Раније сте свуда ишли заједно, од биоскопа до утакмица, а сада ваш партнер тражи било који изговор да негде оде без вас.

Нарочито је упећатљив знак ако је он раније ретко излазио напоље и време проводио испред телевизора, сада одједном, има заказане “састанке” сваки дан.

Али, пре него што партнера оптужите за прељубу, пажљиво проучите доказе.