Фото: PIXABAY

Ако планирате да очистите тело од накупљених токсина и наравите ресет тела и једноставно добијете више енергије и осећате се боље, овај напитак је баш за вас.

Лимунада је многима омиљено летње пиће, освежава и врло је укусно, али када јој додате и активни угаљ добијате и савршен напитак за препород целог организма. Баш због активног угља, овај напитак има црну боју, док укус остаје непромењен.

Црна лимунада ће очистити тело од токсина, очистити јетру и снизити холестерол. Помаже код надутости, гасова и аерофагије (несвесно гутање ваздуха током јела), па и код проблема са кожом. Регулише рад пробавног трактва, а на тај начин и убрзава метаболизам што доводи и до губитка килограма.

Активни угаљ добијен је деструктивном дестилацијом материјала различитих биљака и коре кокосовог ораха и има упијајућа својства па зато уклања штетне материје и токсине из организма.

За прирему вам је потребно:

  • Сок од пола лимуна или лимете
  • Чаша минералне или кокосове воде
  • Пола кашичице активног угља

Метод припреме: У воду додајте сок од лимуна и активни угаљ у праху. Добро промешајте и напитак је спреман. Напитак се пије једном недељно и никако чешће од тога.

Напомена: Ова лимунада може да умањи учинак лекова. Због тога, уколико пијете неке лекове, треба пазити на двосатни интервал између узимања лека и испијања црне лимунаде.