Подружница Удружења ветерана служби безбједности Републике Српске у Источном Сарајеву упутила је честитку поводом Илиндана, Дана и крсне славе општине начелнику Миловану Бјелици којем су захвалили за допринос стварању српске полиције.

„Желимо Вама и свим грађанима општине пуно успјеха у раду, среће у животу и развоју општине на добробит свих, како би живот у слободи био још успјешнији, бољи и срећнији“, наводи се у честитки коју потписује предсједник Подружнице Радован Пејић.

Он је додао да је ово прилика да се истакне да Ветерани служби безбједности Републике Српске његују и чувају традиције Одбрамбено-отаџбинског рата, а да Соколац у томе заузима посебно мјесто у историји.

„Често се присјећамо Ваших и заслуга грађана Сокоца и цијеле слободарске Романије гдје је 30. марта 1992. године извршено прво постројавање и смотра милиције Српске Републике БиХ, као претече данашњег МУП-а Републике Српске. На томе смо свима вама неизмјерно захвални“, навео је Пејић.

У овој подружници очекују да ће сарадња у наредном периоду бити још коректнија и плодоноснија на обострано задовољство.

„Користимо прилику да се Вама и вашим сарадницима и овим поводом искрено захвалимо за све што сте учинили и дали у стварању српске полиције и на досадашњој сарадњи са Ветернима служби бебједности Републике Српске“, истакао је Пејић.