Вечерас је одржана телефонска сједница Општинског одбора Српске демократске странке Соколац на којој је одлучено да носилац листе за одборнике у СО Соколац буде Миодраг Дупљанин, сазнаје портал Соколац-срце Романије.

Рођен је 1.новембра 1959.године у Сокоцу гдје је завршио основну и средњу школу.

Дипломирао 1982.године на економском факултету у Сарајеву. Радни однос започео у Скупшини општине Соколац, након чега је прешао у ОДП “Фатес” на послове руководиоца комерцијално-финансијске службе.

Након краћег периода прешао у тадашњи Секретаријат за унутрашње послове гдје је обављао послове руководиоца крим.службе.

За директора Општинске управе друштвених прихода имениован 1988.године и по функцији био члан Извршног одбора Скуштине општине Соколац. Након вишестраначких избора поново прешао у ОДП “Фатес” на послове помоћника директора.

Послове начелника службе за материјано-финансијске послове обављао у ЦЈБ Источно Сарајево краће вријеме да би у априлу 1993.године био именован за директора ОДП “Фатес” Соколац, на којој функцији се и данас налази.

Волонтерски обављао функцију спољњег члана Извршног одбора СО-е Соколац, из области привреде. Одређено вријеме био члан Надзорног одбора ЈП “Шуме Републике Српске”.

Ожењен отац троје дјеце.

Локални избори у БиХ заказани су за 15.новембар.