Из Полицијске станице Соколац обавјештавају све учеснике у саобраћају да се у периоду од 27. августа до 25.септембра 2020. године реализује републичка превентивно – репресивна акција, симболичног назива „Заштитимо дјецу у саобраћају“. Акција се организује поводом почетка нове школске године, с циљем безбједног учешћа дјеце школског узраста у саобраћају.

У поменутом периоду полицијски службеници ће обићи школе, утврдити распоред наставе како би се обезбиједило присуство полицијских службеника у вријеме школских одмора и пауза. Такође, вршиће се кажњавање непрописног паркирања у зонама школа, и пјешачких прелаза, као и санкционисање прекорачења дозвољене брзине кретања моторних возила. Као и претходих година планирано је одржавање предавања ученицма  првих разреда о безбједном учествовању пјешака и бициклиста у саобраћају и правилном преласку улице.

Из полицијске управе подсјећају возаче, да поштују законске мјере и да је ограничење брзине кретања у зонама школа 30 km/h.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.