Нису ретке ситуације да путници на аеродрому остану заглављени у авиону док се не реши одређени технички проблем. Међутим, док здрав разум зауставља већину људи да сами отворе врата, једна путница је ипак то учинила и прошетала крилом авиона.

На видеоснимку на друштвеним мрежама види се како жена седи на крилу авиона, а након неколико тренутака на позив стјуардесе се враћа на своје место.

Све се догодило на аеродрому Бориспил у Кијеву. Неидентификована путница, која је путовала летом украјинског Интернатионал Аирлинеса из Анталије у Турској до украјинске престонице са супругом и децом, наводно је на саслушању рекла да јој је било претопло и да је морала да се расхлади.

Због шетње крилом Боинга 737 забрањен јој је сваки будући лет компанијом Украине Интернатионал Аирлинес. Према изјави авио-компаније, аеродромско обезбеђење и полиција установили су да жена није била под утицајем дроге или алкохола.

Украјинска авио-компанија критиковала је путницу због неадекватног родитељског примера, истичући да би могла да добије изузетно високу новчану казну.