Након радова на санацији путева у градским насељима Сокоца, активности су усмјерене и на путну инфраструктуру у мјесним подручјима.

У протеклих седам дана санирани су путни правци од Подроманије до засеока Мрвићи и Вукосављевићи, као и дио локалног пута кроз села Дикаље и Сајице.

Према ријечима начелника општине Соколац, Милована Бјелице на санацији путева радиће се континуирано до краја грађевинске сезоне, а обухватаће простор цијеле општине, то јесте санација путних праваца радиће се у свим мјесним заједницама. Бјелица је додао да се сви захтјеви грађана који су везани за поправку путева одмах рјешавају, нарочито када је у питању неки од руралних дјелова наше општине.

Наредних дана према планираним активностима санираће се и пут до села Вражићи.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.