Начелник општине Соколац Милован Бјелица данас је са представником Републичке дирекције за обнову и изградњу потписао Уговор о санацији надгробних споменика на Војничком гробљу ,,Мали Зејтинлик“. Уговором је предвиђено да се до краја грађевинске сезоне буде санира 58 надгробних споменика.

Укупна вриједност радова је 62.887 КМ, а извођач радова је ЈК „Градско гробље“ а.д. Бања Лука, које се обавезало да ће уговорене радове извести у року од 60 дана.

Министарство рада и борачко – инвалидске заштите је инвеститор, Републичка дирекција за обнову и изградњу је носилац стручних активности у релизацији поступка санације надгробних споменика у „Малом Зејтинлику“, а општина Соколац надзорни орган.

На српском војничком гробљу „Мали Зејтинлик“ у Сокоцу сахрањено је преко 1.000 бораца, чији су посмртни остаци пренесени у вријеме егзодуса Срба из Сарајева, након потписивања Дејтонског мирвног споразума из општина које су до тада биле под контролом Војске Републике Српске.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.