Поводом све чешћих напада на општину, општинску администрацију и рад начелника Милована Бјелице од стране појединих политичких партија, које очигледно не бирају за то средства и служе се обманама и манипулацијом само да би добили неки глас, овим путем желимо да им пошаљемо поруку да је рад локалне самоуправе транспарентан и да постоје начини на који могу да добију одговоре на сва њихова питања.

Дакле, како би рјешили сваку своју недоумицу која се тиче рада начелника Бјелице и општинске управе званично поднесите захтјев и добићете одговоре уз пропратну документацију. Нема потребе да се путем друштвених мрежа омаловажава институција општине.

Како је могуће да људи који, у будућности, желе да учествују у раду локалног парламента не знају основне ствари о функционисању локалне заједнице и да исти ти покушавају да наруше њен углед.

Овим путем позивамо све политичке партије да изборну кампању не користе за рушење угледа и институције општине Соколац. Као и увијек до сада, кабинет начелника отворен је за сва питања али уз поштовање прописане процедуре.

Циљ свих нас треба да буде да се фер и поштено такмичимо у идејама и пројектима за добробит свих наших грађана, а јефтиним политичким триковима, популизмом и неистинама нећемо добити ништа.

Колико је општина Соколац, на челу са начелником Милованом Бјелицом, урадила у протеклих 8 година најбољи суд даће наши суграђани, јер они су ти који најбоље знају и виде ко ради за њихово добро.

Кабинет начелника општине Соколац