Иако су за данас од стране Електродистрибуције а.д. Пале – РЈ Соколац били најављени радови на електродистрибутивној мрежи у интервалу од 08.00 до 17.00 часова, поједина насеља још увијек нису добила струју. Тренутно је 22 часа и 33 минута.

Без напајања данас су остали потрошачи који се напајају са трафо подручја Ауто База, Бетонска База, Ћилимара, Кнежина 1,2 и 3, Лазе 1 и 2, Видрићи, Маргетићи, Кошутица и Жљебови.

Кадрови које вам доносимо из насеља Брдо – Лименка нешто послије 20 часова, показују да електричне енергије још увијек нема. Да ли ће стићи вечерас – не зна се.

Према незваничним сазнањима портала ,,Соколац-срце Романије“ дошло је до пуцања трафостанице ,,Лименка“ и до овога момента кварови још увијек нису отклоњени. Какво је стање у осталим насељима за сада немамо информације, нити се ко удостојио да о томе обавијести становнике овог насеља.

Ништа ово није ни зачуђујуће, с обзиром какви се кадрови постављају на поједина директорска и управничка мјеста. Овим путем позивамо, по ко зна који пут, руководство ЕДБ Пале да системски крене са рјешавањем нагомиланих проблема на електродистрибутивној мрежи. ,,Крпљењем рупа“ по систему из ,,шупљег у празно“ ништа се неће ријешити.

Иначе, поједина домаћинства у насељу Брдо – Лименка данас прослављају крсну славу Срђевдан уз свијећу или фењер што је недопустиво у 21.вијеку.

Језивe кадровe из соколачког насеља Брдо /Лименка/ можете погледати ОВДЈЕ.