Свечаном додјелом диплома на Високој школи за услужни бизнис у Сокоцу испраћена је нова генерација дипломаца. Свршеним студентима дипломе су уручули предсједник Сената проф. др Ацо Бобић, и директор Огњен Бакмаз.

Професор Бобић истакао је да му је задовољство што је још једна генерација студената успјешно завршила студије. Каже да посебно радује чињеница да њихови студенти постају својеврсни амбасадори ове високе школе, који настављају да напредују у послу и након завршеног школовања.

Данас смо окупљени у нешто другачијим условима и околностима због пандемије вируса корона. Додјелу диплома смо морали подијелити у групе, али то не умањује значај данашњег дана, када наши студенти и званично стичу дипломско звање, казао је професор Бобић.

Он је нагласио да се настава у овој академској школској години одвија по плану, физичким присуством наставника и студената, уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мјера Института за јавно здравство Републике Српске. Истакао је наду и увјерење да ће тако и остати, на задовољство наставног кадра, али и студената чији је број константан из године у годину.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.