Фото: Маја Мирјанић

У недјељу, 29. новембра 2020. године наставља се такмичење у рукомету у оквиру Друге лиге Републике Српске у групи Исток. Према распореду сениори РК „Гласинац“ играће против екипе РК „Херцеговац“ у Невесињу.

Према ријечима тренера Јована Боровчанина, истог дана у истом граду наступаће и млади састав Гласинца, дјечаци годишта 2006., у скопу такмичења у Омладинској лиги Републике Српске.

– У оквиру редовног кола наш млади састав одиграће утакмице Омладинске лиге против екипа РК „Херцеговина“ из Невесиња и РК „ Херцеговац“ из Билеће. На гостовање одлазимо са два организована превоза, јер на пут иде тридесетак играча. Као и до сад, испоштоваћемо све прописане епидемиолошке мјере, током путовања, али и у самој дворани, истакао је Боровчанин.

Он је нагласио да је у претходном периоду клуб добио донације у опреми, које су у великој мјери утицале на побољшање услова за рад и тренирање.

Бојана Марковић
Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.