Фото: Марко Мухаремовић

Футсалери Гласинца побиједили су на свом терену, у оквиру трећег кола Прве футсал лиге Републике Српске – Исток, екипу Клуба малог фудбала „Невесиње“ резултатом 4:3.

До првог тријумфа, у новој сезони, домаћини су стигли поготцима Стефана Арбиње, Стефана Милинковића и Бојана Лукића, а за госте из Невесиња голове су дали Далибор Пудар, Милош Сикимић и Марко Вучетић.

Екипа Гласинца прва је стигла до резултатске предности. Захваљујући Стефану Арбињи и Стефану Милинковићу, који у 10. и 13. минути погађају мрежу Невесињаца, домаћини су повели са 2:0 али у финишу првог дијела утакмице Далибор Пудар смањује резултат на 2:1.

Друго полувријеме резултатски боље отварају футсалери Гласинца. Другим голом Арбиње и поготком Бојана Лукића стижу до предности од три гола (4:1). Гости из Невесиња, од тог момента, преузимају теренску иницијативу која им доноси резултат али не и бодове. Милош Сикимић и Марко Вучетић погађали су мрежу Гласинца у наставку утакмица али тријумф, резултатом 4:3, припао је Сокочанима.

У наредном колу футсалери Гласинца дочекаће екипу Љубиња, а саставу Невесиња у госте стиже КМФ „Танго“ из Источног Сарајева.

ИзворСпорт ДЦ
Рођен 8. маја 1997. године у Источном Сарајеву. Основну и средњу школу завршио на Сокоцу. Дипломирао је 2020. године на Катедри за новинарство Филозофског факултета Универзитета Источно Сарајево, те стекао звање дипломираног новинара.