На измаку 2020. године, дио екипе „Инфо радија“ имао је част и привилегију да учествује у програму радија који се емитује на Каналу К у далекој Швајцарској.

Наша новинарка Бојана Марковић, 6. децембра гостовала је у емисији Радио Круг, која се емитује у поменутом програму Канала К. Бојана објашњава да је Канал К медијска кућа у швајцарском граду Арау, да траје више од три деценије, а програм на српском језику емитује два пута седмично.

– У емисију Радио Круг, сваке седмице, уторком и недјељом, у програму учествију људи са свих меридијана. Одлучили смо да на нашу сарадњу не ставимо тачку, већ три. Тако да са задовољством могу најавити да смо емисију „Сусретања“ вратили у живот, сада у формату, „Сусретања са Радиом Круг“. Емисија ће се емитовати понедјељком у 11 часова на таласима „Инфо радија“, и у програму Радија Круг, недјељом или уторком. Настојаћемо да се међусобно упознамо и да што јаче вежемо чвор нераскидиве везе дијаспоре и домовине, казала је новинарка Марковић.

Ауторке емисије Виолета Алексић и Тања Радојевић упознаће нас са настанком Радија Круг, са људима који су давно напустили своја огњишта, али их нису заборавили. О томе како живи наш народ у далекој Швајцарској, добијаћемо извјештаје у нашим редовним емисијама. Прва радијска емисија у којој ћемо се ближе упознати планирана је за понедјељак, 11. јануар, надамо се ведрије 2021. године.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.