У Републици Српској у наредна четири дана превладаваће претежно облачно вријеме, мјестимичо с кишом и снијегом на планинама, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру биће мало до умјерено облачно, суво и мало хладније уз мраз, током дана промјенљиво облачно у већини предјела и суво, уз сунчане периоде, док ће увече доћи до повећања облачности.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус три до три, на планинама од минус пет на југу до пет, а највиша дневна од три до осам, на планинама од минус један, на југу и сјеверу око 11 степени Целзијусових.

У суботу, 2. јануара, јутро ће у већини предјела бити претежно облачно, на истоку ведрије, на југу и југозападу повремено слаба киша.

Током дана облачно, од југозапада до југа са кишом и рјеђе пљусковима, уз могућу грмљавину, док ће на сјеверу и сјевероистоку бити повремено са сунчаним периодима.

Касно увече и током ноћи у централном планинском појасу доћи ће до провијавање снијега, а на југу ће падати киша.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус два до четири, на планинама око минус пет, на југу око седам, а највиша дневна од три до осам, на планинама од минус један, а на југу и сјеверу до 12 степени Целзијусових.

У недјељу, 3. јануара, јутро ће бити, углавном, облачно, мјестимично са слабом кишом, на високим планинама слаб снијег.

Током дана, углавном, облачно, повремено са слабом кишом, на југу с пљусковима и грмљавином, а на високим планинама уз провијавање сусњежице и снијега.

На сјевероистоку ће бити претежно суво, а увече и током ноћи с кишом на југу.

Јутарња температура ваздуха износиће од нула до шест, на планинама од минус два, а највиша дневна од три до осам, на планинама од нула, а на југу и сјеверу до 10 степени Целзијусових.

У понедјељак, 4. јануара, јутро ће бити претежно облачно, мјестимично са слабом кишом на сјеверу, на високим планинама слаб снијег, на југу пљускови.

Током дана промјенљиво у сјевернијим крајевима, понегдје се очекује слаба киша, на југу са пљусковима и грмљавином, на високим планинама слабо провијавање снијега, док ће увече и током ноћи бити претежно суво, на југу с кишом.

Јутарња температура ваздуха износиће од нула до пет, на планинама од минус два, а највиша дневна од три до осам, на планинама од нула степени Целзијусових.