Предсједник бањалучког Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији Милорад Арлов уручио је данас директору „Шума Републике Српске“ Славену Гојковићу захвалницу и књигу „Хумано срце Српске“ у знак захвалности овом предузећу које је подржало изградњу Дневног центра „Подржи ме – 9.јануар“ у Косовској Митровици.

Наша морална обавеза је да им захвалимо на подршци. Ово предузеће је у посљедњих неколико година подржавало и нашу акцију поклон пакетића „Обрадујмо дјецу на Косову и Метохији“ – рекао је Арлов, саопштено је из Одбора.

Према ријечима Арлова, Гојковић је обећао да ће већ послије празника пронаћи могућност да „Шуме Републике Српске“ опет помогну изградњу Дневног центра „Подржи ме – 9. јануар“ за потребе 158 дјеце и младих са тешкоћама у развоју на Косову и Метохији.

Арлов је позвао све који могу да помогну да се прикупи око 45.000 евра како би била завршена изградња Дневног центра, највећег хуманог манастира на Космету као поклон Републике Српске.

Гојковић је поручио да је морална обавеза свих да помогну дјецу, посебно ону са тешкоћама у развоју, као и Косово и Метохију.