Бјелопољац Исак Шабановић приредио је гледаоцима и жирију најемотивнији наступ до сада у најпопуларнијем музичком такмичењу у региону ”Звезде Гранда” отпјевавши хит Жељка Бебека “Опрости што те волим”.

Исак, талентовани млади музичар из Бијелог Поља, рекао је да се за овакво нешто спремао читав живот.

Распаметио је жири својим гласом, емоцијом и сценским понашањем, а у ослобађању од треме и стицању самопоуздања, помогао му је ментор Мили.

“Мајсторе Исаче, ти си све оно што ја заговарам девет година колико сам овдје. Ти си показао шта је музика и шта је љубав и ево доћи ћу да ти се поклоним”, рекао је Босанац и изазвао море суза код кандидата.

“Исаче, расплакао си ме и дирнуо, сине ово је ненормално добра емоција”, рекао је Ђорђе Давид.

“А ти Исаче, ја ти честитам ти си од вечерас нова балканска звијезда”, изјавила је Карлеуша а онда се Исак изненадио што му није коментарисала килажу.

“Мајка ми је рекла да ћете ми савјетовати да смршам”, огласио се он на шта је ЈК додала: “Ма види, свака би ти дала”.

Исак је успут желио да захвали ментору Милију што га је храбрио, иако на проби није пуно показао.

“Он се и на проби расплакао. Пјева пјева и окрене леђа, ја кажем ајде окрени се а он не може јер плаче”, рекао је Мили, а онда га је Јелена питала шта је чекао да се пријави.

“Нисам имао храбрости да дођем. Ја се за ово спремам читав живот”, рекао је Исак.

Марија Шерифовић, позната по томе да осјећа енергију других људи, прочитала је кандидата на ”прву”.

“Ти у себи имаш микс суманутих емоција али види, пут од Звијезда Гранда и онога што теби припада јако је дугачак, одвратан, трновит и тежак. Ја ово до сада нисам никоме изговорила, а ево сада ћу. Ти ћеш са мном пјевати дует”.