Општина Источно Ново Сарајево обавијестила је да програм бесплатног скијања за дјецу почиње од петка, 8. јануара.

Дјецу је за овај програм могуће пријавити од 9.00 часова, путем телефона 057/340-836 и 065/251-847, те лично у канцеларији број шест у општини, а контакт особе су Милана Влачо и Татјана Зиројевић, саопштено је из Општинске управе.

“С обзиром на то да општина Источно Ново Сарајево неће радити за предстојеће празнике, молимо заинтересоване да пријаве изврше за сљедеће датуме 8, 9, 10. и 11. јануар. У пријави је потребно навести име и презиме дјетета и једног родитеља, годиште, одјељење и школу коју похађа, контакт број телефона, те, уколико има, овлаштено лице”, наведено је у саопштењу.

Из општине напомињу да пријављена дјеца морају да похађају школе на подручју Источног Новог Сарајева.

Информација о превозу аутобусима биће накнадно објављена на званичном сајту и “Фејсбук” страници општине Источно Ново Сарајево.

На Јахорини су јуче представници општинских власти у Источном Сарајеву потписали споразум са представницима Олимпијског центра “Јахорина”, који омогућава бесплатно скијање за дјецу са подручја овог града.

Споразум су са представницима шест градских општина потписали директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан Љевнаић и предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра Недељко Елек у присуству градоначелника Источног Сарајева Љубише Ћосића.