Његово високопреосвештенство митрополит дабробосански Хризостом служиће у четвртак, 7. јануара, на празник Христовог рођења, Свету архијерејску литургију у Храму Светог Саве у Београду.

У петак, 8. јануара, другог дана Божића, митрополит ће служити Свету архијерејску литургију у Цркви Светог пророка Илије на Сокоцу, објављено је на званичној страници Митроплије дабробосанске.

У суботу, 9. јануара, митрополит дабробосански Хризостом ће служити у Саборној цркви у Сарајеву, а у недјељу, 10. јануара, у Старој цркви у Сарајеву.

У четвртак, 14. јануара, на Мали Божић, митрополит Хризостом ће служити Свету архијерејску литургију у Храму Сабор Светог архангела Гаврила на Палама.

Почетак литургија је у 9.00 часова.

Митрополит Хризостом је привремено постављен на чело Српске православне цркве након упокојења Његове светости патријарха српског Иринеја 20. новембра.

Његово високопреосвештенство митрополит дабробосански Хризостом ће на челу СПЦ бити до избора новог патријарха, који према Уставу СПЦ треба бити изабран у року од три мјесеца од смрти претходника.