Музичко такмичење „Ритам Европе“ је намјењено такмичарима узраста од 14 до 21 године, дјеци и омладини Републике Српске, која имају талента за пјевење и плес. Аудиција за ово такмичење биће одржана у Сокоцу, 15. 02. 2021. године у 12 часова.

За аудицију „Ритам Европе“ дјеца и омладина се пријављују слањем поруке на инстаграм налогу @ritamevrope. Порука треба да садржи њихово име и презиме, годину рођења, град из којег долазе, као и то да ли се пријављују за пјевање или плес. Уколико се пријављују као плесна група, могу се пријавити са једног налога тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког од члана групе. Плесачи са собом на флешу (USB) треба да понесу музику уз коју ће играти и плесати.

Ово такмичење осмишљено је као Евровизија за младе, градови и општине Републике Српске представљаће на овој манифестацији неку од земаља Европе, а такмичари ће пјевати на различитим европским језицима. Програм “Ритам Европе” биће емитован уживо на РТРС. Побједник такмичења ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова И опстина учесника телевизијског програма “Ритам Европе ” и гледалаца који гласају путем СМС-а.

Позивамо све младе од 14 до 21 године, који имају неки од ових таленат, а становници су општине Соколац да се пријаве на аудицију. Мјесто одржавања аудиције биће накнадно објављено.

Avatar
Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.