Уважени суграђани,

Избори су прошли и ви сте показали да имате повјерење прије свега у мене лично, а потом и у Српску демократску странку. Дали сте ми мандат да по трећи пут водим наш Соколац.

Препознали сте учињено и остварено, али сте у исто вријеме препознали и оно започето и планирано, што је сложићемо се изузетно важно.

Као одговоран човјек и начелник у служби грађана, желим да вам овим путем одговорим на питања која су у име дијела грађана наше општине поставили моји политички противници на својим интернет страницама.

Сматрам да сви становници наше општине имају право и прилику да бирају и да буду бирани како на локалним тако и на општим изборима. То су демократске тековине које су на нашим просторима заживјеле захваљујући политичкој борби Српске демократске странке.

Управо због тога желим да грађанимa који су то читали и били доведени у неке заблуде, покажем да цијеним и поштујем сваког становника наше општине, те да сматрам да сам дужан свима посветити своје вријеме и указати на оно што сматрам да је важно.

4.Ових дана одлазећи начелник Општине Соколац, господин Милован Бјелица, преко својих „сателита“, пријети грађанима, а за то оптужује друге.

Нагомилан страх од губитка положаја генерише политичку параноју, па напада иреалне „кривце“ за евидентан новембарски пораз.

Млада политичка снага СНСД-а Соколац, подржана ауторитетом који далеко надилази локални ниво, повјерење грађана Сокоца жели задобити знањем и радом, а не пријетњама и лажним обећањима.

Све политичке субјекте још једном позивамо на фер и коректну кампању, а грађанима Сокоца поручујемо да ћемо сваког појединца заштитити од било којег вида насиља.
Данашње ВАНРЕДНО ПИТАЊЕ гласи:

Да ли мислите да пријетњама, упућеним грађанима Сокоца, можете добити трећи мандат за редом?

Као што видите нисам пријетио и да, добио сам трећи мандат за редом.

Не може се добити никакав мандат уцјенама и отимањем новца од људи. То сте могли да видите на снимку који је сада предмет истражних органа. Таквих дјела има годинама, само за њих нажалост не постоји снимак (или још увијек није угледао свјетло дана).

Људи из СНСД-а траже 6.000 КМ за посао! (ВИДЕО)
https://www.rtvbn.com/3999588/ljudi-iz-snsda-traze-6000-km-za-posao-video

Не може се бити успјешан политичар и бизнисмен сталним понављањем “знаш ли ти ко сам ја”, ни шамарањем људи, неистомишљеника, али ни истомишљеника.

Грађани Сокоца добро познају политику коју у нашој општини представља СНСД.

Годинама у истом маниру и са истим исходима: ”Немоћна држава је умрла на екстериторијалном Сокоцу и Романији, па је ово подручје постао простор у коме ни формално више не постоји и не функционише правна држава и њене институције. Готово сваку вече дешавају се сукоби и масовне туче између сукобљених фракција и интересних група које се боре за превласт над Шумским газдинством „Романија“ и ОО СНСД Соколац. Физички доминантнија групација СНСД-оваца је она окупљена око Милана Јоловића Легенде. Последња велика туча догодила се прексиноћ у кафићу „Негро“ у центру Сокоца, која је прекинута након доласка Интервентне јединице МУП-а Српске, а прије тога масовна туча била је у кафићу симболичног назива „Мирни кутак“.”

Следећа туча је била у пословним просторијама једног привредног субјекта у Подроманији када је Милан Јоловић претукао високе функционере ОО СНСД Соколац.

Нове туче, блокаде и анархија на Сокоцу:
http://nebojsavukanovic.info/nove-tuce-blokada-i-anarhija-na-sokocu/?sr_pismo=cir

Као што видимо важан је континуитет странке и страначке политике. Шамарање, туче и уцјене су саставни дио живота оних који политику гледају преко нишана, којима треба јавити да је рат завршен. Таква политика наставља се на политику шумске клупе и чекића и изван тог круга нема других начина и идеја. Па тако хотелијеру када неко тражи да плати за услуге и испоручену робу, он га туче и шамара уз то чувено питање “знаш ли ти ко сам ја?”.

„Инцидент Дркеља“ – Врло Уљудно Шамарање и терапија од Репова Гуштера
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2017/09/incident-drkelja-vrlo-uljudno-samaranje.html

Са ким водити дебату?

Добио сам информацију да постоји позив на јавну дебату. Наравно да сам спреман на сучељавање и разговор на таласима Инфо радија Соколац, како би транспарентно и аргументовано суграђанима разјаснили сва спорна питања и актуелна дешавања.

Само се прво мора разјаснити са ким би водио ту дебату, ко је предсједник општинског одбора странке која позива на дебату? Да ли је то господин Мирко Чоловић који има печат одбора? Или је то самопрозвани долазећи начелник господин Бојан Копривица, или можда “први међу шумарима” господин Страхиња Башевић? Можда је то хотелијер господин Јоловић, или је ипак адреса на коју треба да упутим позив у Источном Новом Сарајеву, њиховом ментору господину Љубиши Ћосићу?