Од посљедица задобијених у тешкој сабораћајној несрећи јуче је у 32. години живота преминуо наш Сокочанин Павле Нинковић. Невјерица, бол и туга уселиле су се у срца свих оних који су познавали Павла. Био је омиљен лик међу Сокочанима, енергичан, позитиван и пун животног елана. Нажалост, трагедија је прекинула његов млади живот. Павле је сахрањен данас у Војничких спомен гробљу ,,Мали Зејтинлик“. На вјечни починак Павла је испратило близу двије хиљаде људи.

Памтићемо га као једну свестрану личност, доброг човјека позитивног духа и великог љубитеља спорта и природе. Неприкосновен у свим врстама адреналинских спортова и један од најспремнијих планинара и бициклиста у Сокоцу. Учествовао је у многим друштвено – корисним акцијама кроз које је помагао своме мјесту и суграђанима. Начином живота којим је живио, стварао је позитивну слику о своме Сокоцу и људима који живе у њему.

Свестраност његовог карактера омогућила је да се истакне и као добар студент на Економском факултету у Палама, гдје је завршио мастер студије, а колеге из Државне агенције за истраге и заштиту БиХ, гдје је радио као полицијски службеник, памтиће га као једног од најбољих међу њима.

Велики губитак за све нас – породицу, пријатеље, кумове, комшије, колеге и познанике. Нека ти је лака тврда земља Романијска и нека су анђели са тобом Павле. Почивај у миру.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.