Председник Српске Демократске Странке, господин Мирко Шаровић посјетио је јуче Хан Пијесак. У својству домаћина дочекао га је новоизабрани начелник општине господин Слободан Ђурић, заједно са најближим сарадницима.

На састанку, који је уприличен у кабинету начелника, разговарало се о друштвено-политичкој, економској и социјалној ситуацији у Хан Пијеску. Предсједника Шаровића су посебно интересовали планови у вези са новим пројектима, приликима за запошљавање, рјешавање инфраструктурних проблема и пројекти везани за туризам.

Истакао је своје задовољство убједљивом побједом г-дина Ђурића на изборима за начелника, као и чињеницом да се г-дин Ђурић одлично снашао у новој улози.

С друге стране, начелник Слободан Ђурић је изложио планове и пројекте који се намјеравају спроводити у наредном периоду. Истакао је да ће фокус Општине Хан Пијесак бити на рјешавању инфраструктурних проблема, унапређење стања у области пољопривреде, развој туризма и креирање свеопштег амбијента за будући динамичнији развој општине.