Дијана Хркаловић саслушана је у СБПОК који је напустила после четири сата, сазнаје Курир.

Хркаловић је саслушана поводом повезаности са криминалцима Дарком Елезом и Вељком Беливуком познатијим као Веља Невоља.

Како сазнаје Курир, она је у СБПОК дошла у пратњи два адвоката.

Елез је босански криминалац који је раније осуђиван у Србији, а сада чека коначну одлуку о изручењу БИХ, док је Беливук 4. фербруара ухапшен под сумњом да је организатор кримиалне груге, која је починила најтежа кривична дела под окриљем навијачке групе “Принципи”.

Како је Курир писао, Вељко Беливук наводно био је близак са бившом државном секретарком МУП Дијаном Хркаловић, која му је наводно и помогла да буде ослобођен због учешћа у убиству Властимира Милошевића на трамвајским шинама.

Иначе, познати београдски угоститељ Александар Кајмаковић (46), звани Аца Босанац, на салушању у УКП испричао је како је упознао Дијану Хркаловић, тадашњу државну секретарку у МУП и начелницу у УКП, која му је наводно помогла да реши проблеме које је имао са осуђиваним босанским криминалцем Дарком Елезом, који се иначе доводи у вези с Вељом Невољом.

Кајмаковић је на саслушању у УКП испричао и да се са Дијаном Хркаловић консултовао и о могућности ангажовања Веље Невоље и његове екипе када су навијачи Рада почели да праве проблеме у његовим локалима.