Већина апликација за wаллпапер-е не нуди много више од тога што нуде галерију статичних слика или конзервираних анимација, али креатор програма Action Launcher Крис Лаци верује да може боље од тога.

Он је представио апликацију SwirlWalls за Андроид која има за циљ да позадине учини много интерактивнијим. Психоделичне позадине директно не реагују само на основни додир, већ и на брзину – брзо превлачење окреће графику другачије од спорог повлачења. Позадина такође може да реагује на покрет ако сте склони да телефон користите обема рукама.

Апликација кошта 5 долара

Позадине можете прилагодити ремиксима, тамом, брзином центрифуге и другим финим подешавањем и препознац́е тамну тему вашег телефона. Чак је донекле практично јер можете подесити гест којим ћете закључати екран уређаја, наводи PCPress.

SwirlWalls ће вас коштати 5 долара, али Лаци је нагласио да је то једнократна куповина без претплате, огласа или куповине у апликацији. А ако ковитлаци нису ваша ствар, долази још апликација у оквиру серије ActionWalls. Да ли је ово привлачно или не, зависи од тога колико желите да позадина буде привлачна, али можда би било исплативо ако желите телефон који је живахан чак и када буљите у своје иконице.