Као и обично, Валве је објавио периодични извештај о најпопуларнијим насловима на Стиму у мјесецу за нама. Јануар је прилично специфичан месец пошто нема претерано великог броја нових видео-игара, а и сама куповна моћ играча је ослабљена посла силних празника.

Листа коју је Валве објавио укључује 20 видео-игара које су се на њој нашле захваљујући генерисаном профиту током датог месеца, а посебан одељак је посвећен бесплатним играма и листи формираној на осново броја јединствених играча који су привучени.

Овај месец је био значајан за Early Access програм на Стиму, где је у јануару дебитовало чак 12 наслова, а и неколико студија је по први пут довело своју видео-игру на Стим.

Листа нажалост није креирана по реду, са најпрофитнијим на врху, већ су све поређане насумично, али је то довољно да се стекне идеја о омиљеним насловима за играче, преноси play.co.rs.

Од популарних наслова на листи се налазе Journey to the Savage Planet, Yакуза 3 и Yakuza 4 Remastered, The Medium, Everspace 2, као и низ игара од стране кинеских девелопера, што приказује колико је велики утицај имало лансирање Стим платформе у Кини.

Пуна листа гласи:

Journey to the Savage Planet
Heroes of the Three Kingdoms 8
Atelier Ryza 2
Utawarerumono: Prelude to the Fallen
Yakuza 3 Remastered
Yakuza 4 Remastered
Yakuza 5 Remastered
The Medium
Everspace 2
Snowtopia
King Arthur Knights Tale
Devour
Curious Expedition
Dyson Sphere
Nymby Rails
Skul: The Hero Slayer
Home Behind 2
鬼谷八荒
Mad Games Tycoon 2
Ender Lilies

А ово су најпопуларније бесплатне игре у јануару:

Hexceed
CosmicBreak Universal
SCP: Escape Together
B100X – Auto Dungeon RPG
Soul Dossier