У понедјељак 15.03.2021. године у 12:00 часова, одржана је 38. редовна Скупштина акционара А.Д. ОЦ “Јахорина” Пале на Јахорини, уз присуство Министра за трговину и туризам у Влади Републике Српске, госпође Сузане Гашић. Главна тачка дневног реда је била усвајање Плана пословања А.Д. ОЦ “Јахорина” Пале за 2021. годину са посебним акцентом на наставак инвестиционог програма и улагања у Јахорину.

Након излагања директора Олимпијског центра Јахорина, Дејана Љевнаића, који је саопштио пословне резултате ОЦ Јахорина, који су и ове године у условима пандемије корона вируса бољи од претходних рекордних година и који је образложио оправданост и критеријум за одабир нових инвестиицја и планова, чланови Скупштине акционара су већински изгласали и усвојили Програм пословања и инвестиција за предстојећу годину.

Из Олимпијског центра Јахорина су овим поводом изразили велику захвалност Министру трговине и туризма госпођи Сузани Гашић, Премијеру Републике Српске, господину Радовану ВИшковићу и Предсједавајућем Предсједништва Босне и Херцеговине, господину Милораду Додику на подршци и повјерењу и нагласили да ће наставити предано да раде на развоју Јахорине и читаве регије.