Општинска управа Источно Ново Сарајево обавјештава да је данас расписан Јавни позив за пријаву пензионера за учешће у програму погодности „Сениорска картица“ за пензионере.

Путем овог позива, позивају све пензионере са мјестом пребивалишта на територији општине Источно Ново Сарајево да се пријаве на Јавни позив за учешће у програму погодности за пензионере под називом „Сениорска картица“, који се односи на израду и додјелу Сениорске картице која ће пензионерима са територије општине Источно Ново Сарајево обезбиједити попуст на асортиман производа изабраних правних лица и предузетника.

Циљ овог програма је изабрати привредне субјекте и предузетнике који ће власницима Сениорске картице погодности (око 3000 пензионера са територије општине Источно Ново Сарајево) обезбиједити свакодневни попуст на асортиман својих производа, не мањи од 5%, уз искључења робе која не подлијеже попусту (на примјер, акцизна роба, одређени лијекови и остало).

Право учешћа имају сви пензионери са мјестом пребивалишта на територији општине Источно Ново Сарајево.

Јавни позив је објављен на интернет страници (www.opstinains.net) и огласној плочи Општине, а рок за подношење пријава на предвиђеном Обрасцу за пријаву је 15 дана од дана објаве Jавног позива.

Образац за пријаву заинтересовани могу преузети на интернет страници или радним данима у шалтер сали Општине Источно Ново Сарајево, те у мјесним заједницама.

Образац за пријаву можете преузети ОВДЈЕ.

Списак Мјесних заједница у којима можете преузети/предати образац, преузмите ОВДЈЕ.