За сутра је заказана сједница влада Републике Српске и Србије у Источном Сарајеву, а премијери Српске и Србије Радован Вишковић и Ана Брнабић положиће у Фочи камен темељац Хидроелектране Бук Бијела, чија градња је заједнички пројекат вриједан 220 милиона евра.

Према протоколу сутрашње посјете, Вишковић ће у 9.30 часова на Међународном аеродрому Сарајево дочекати делегацију Владе Србије, док ће у 9.45 часова разговарати са Брнабићевом у Административном центру Владе Републике Српске у Истрочном Сарајеву.

Сједница влада Републике Српске и Републике Србије, 11. по реду, предвиђена је за 10.00 часова у конференцијској сали у Административном центру Владе Републике Српске.

У 12.00 часова у свечаном салону у приземљу Административног центра предсједници влада Републике Српске и Србије Радован Вишковић и Ана Брнабић одржаће конференцију за новинаре, уз пренос уживо на програму Радио-телевизије Републике Српске.

Прес-конференцији претходиће потписивање споразума о сарадњи о питањима важним за развој ветеринарске професије Републике Српске и Србије, који ће потписати предсједник Ветеринарске коморе Републике Српске и предсједник Ветеринарске коморе Србије.

У 12.30 часова предвиђени су билатерални састанци ресорних министара и генералних секретара.

Медијима ће бити омогућено праћење билатералних састанака који ће бити одржани у приземљу и на првом спрату Административног центра.