Руководство општине Источна Илиџа, на челу са начелником Маринком Божовићем и предсједником Скупштине општине Радом Ћосовићем, било је данас у посјети Дому здравља „Источно Сарајево“ и овом приликом су са директором и запосленима у овој установи разговарали о актуелној здравственој ситуацији у нашем граду и проблемима са којима се сусреће здравство, са посебним освртом на рад овога дома здравља у изузетно тешким пандемијским условима.

У жељи да одређеним средствима помогну овој здравственој установи, Општина је Дому здравља „Источно Сарајево“ донирала 10.000 КМ, а синдикалној организацији ове установе донирано је 4.100 КМ, као вид подршке радницима који су у најтежим условима радили у ковид одјељењу.

Буџетом општине Источне Илиџе планирано је да се Дому здравља „Источно Сарајево“ донира дио средстава за куповину санитетског возила, саопштено је из ове општине.

Начелник Маринко Божовић је обећао да Дом здравља „Источно Сарајево“ неће остати без подршке Општине Источна Илиџа и у наредном периоду.