У просторијама Општинске управе Источно Ново Сарајево данас је уприличено потписивање Споразума о сарадњи са првих 14 правних лица и предузетника изабраних у оквиру програма погодности “Сениорска картица”, којим ће пријављеним пензионерима са територије ове локалне заједнице бити омогућен попуст на одређене артикле и услуге.

Представници општине након потписивања Споразума истакли су да је циљ Општинске управе да омогући погодности за најстарије суграђане, а свакако у сарадњи са привредницима, којима су се овом приликом захвалили, јер су се одазвали позиву и препознали идеју.

Јавни позив за пријаву пензионера поново ће бити отворен почетком августа, а позивају се и сва правна лица и предузетници да се пријаве, те на тај начин постану партнер првог програма ове врсте за пензионере у Републици Српској, саопштено је из Општинске управе.

Присутнима су се поздравним ријечима обратили замјеник начелника општине Источно Ново Сарајево Александар Костовић, савјетник начелник Александра Матић-Тадић и шеф Кабинета Дејан Ромић.

Више информација као и Образац за пријаву заинтересовани могу да погледају на званичној страници општине Источно Ново Сарајево.