У сусрет традиционалној спортској манифестацији 9. Илиндан спорт фест “Соколац 2021“, која почиње у петак, 23. јула, јуче је одржан састанак чланова Организационог одбора, представника Полицијске станице Соколац и Комуналне полиције, на којем је разговарано о безбједности на подручју општине у наредним данима. Сви учесници састанка сагласни су да је безбједност веома важна за такмичаре и посјетице, као и комплетну слику града.

-Ова спортско-забавна манифестација, која ће се одржати по девети пут, изузетно је важна за нашу локалну заједницу. С обзиром на то да је изузетна посјећеност феста и привлачи пажњу више хиљада људи, сигурност и безбједност стављамо у врх приоритета током организације и самог одржавања. Стога морамо уско сарађивати са припадницима полиције и комуналне полиције како би оставили лијеп утисак на све учеснике, спортисте и посјетиоце, првенствено госте из других градова. Током трајања „Илиндан спорт феста“ биће означена пјешачка зона за безбједно кретање – саопштено је из Организационог одбора.

У наредном периоду биће појачане и контроле возача с циљем спречавања вожње у алкохолисаном стању, стога се апелује на учеснике у саобраћају да поштују законске прописе.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.