Данас је у Јутарњем програму РТРС-а отворено гласање за најбољу пјесму на дјечијем музичком такмичењу „Ритам Европе“. Општину Соколац на овом фестивалу за младе таленте представљаће Маријана Грујић са белгијском пјесмом „Rithm inside“, а плесним наступом пратиће је Анђела Симић и Сара Тошић.

Наше дјевојке наступиће под редним бројем 11, а гласање се врши тако што се пошаље текст: PJESMA (размак) 11, на број 091/510-720. Гласање је могуће са свих бројева телефона мобилних опертера у БиХ.

Спот за пјесму којом ће се представити наше младе суграђанке моћиће да се погледа 25. септембра на програму Радио Телевизије Републике Српске у директном преносу такмичења са почетком у 17:20 часова.

Музичко такмичење „Ритам Европе“ окупља дјецу и омладину узраста од 14 до 21 године, које поред свога града или општине представљају и једну од земаља Европе чију пјесму изводе. По узору на Евровизију, побједник такмичења ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма и гледалаца који гласају СМС порукама.

Град или општина побједник као награду добија сљедеће године телевизијски пренос на националној телвизији из свог града, а дјеца града побједника наградно путовање у земљу коју су у телевијском програму представљале.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.