Сви се сјећамо приче о повријеђеној роди из Сокоца, коју је пронашла група грађана након што је испала из гнијезда. Добила је срећан исход. Прије пар дана раширила је крила и како то већ раде птице селице, одлетјела у топлије крајеве.

Након што је орнитолог из Бања Луке Драшко Адамовић дао упуте како да се збрине повријеђена птица, уточиште и нови дом роди понудила је породица Ћајић из Бјелисављевића. У своме дворишту направили су јој гнијездо, мјесец дана су пратили њено здравствено стање, повријеђену ногу лијечили медикаментима и хранили адекватном храном до потпуног опоравка.

Ова птица селица која према вјеровањима доноси срећу и просперитет породици већ пар дана не борави у Бјелисављевићима. Према нашим сазнањима, која смо добили од чланова породице Ћајић, опоравила се и одлетјела.

Срећан пут и до новог прољећа.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.