Премијера ће бити 15. септембра у београдском „Сава центру“.

Дугоочекивана београдска филма „Тома“ заказана је за 15, септембар (среда) у „Сава центру“, са почетком у 20:30, да би наредног дана кренула и редовна биоскопска пројекција.

Тим поводом, у кафани „Два јелена“ у Скадарлији најављена је премијера „Тома“, а представницима медија обратили су се продуцент Жељко Јоксимовић, редитељ Тома Здравковић, као и глумачке звезде Милан Марић (Тома Здравковић), Тамара Драгичевић (Силвана Арменулић), Сања Марковић (Гордана Здравковић).

На почетку конференције, Жељко Јоксимовић и Драган Бјелогрлић открили су како се „родила“ идеја о настанку филма „Тома“.

– Иницијатор целог пројекта је Бане Обрадовић, који је представник породице Здравковић и носилац права Томе Здравковића. Када је моја концентрација била на највећем могућем степену, ми онда причамо о филму „Тома“. Наравно да никог другог нисам имао у глави до Драгана Бјелогрлића, мог пријатеља, рођака, сарадника већ 20 година. Ја сам код њега отишао на вечеру и одмах је пристао – рекао је Жељко Јоксимовић.