На програму „АгроТВ“, јединог телевизијског канала у Србији посвећеног пољопривреди 365 дана у години, ове сезоне наћи ће се и општина Соколац, што још једном потврђује да су наши крајеви привлачни реномираним медијским кућама у региону. Агро Караван, путујући Србијом и Српском, упознаје своје гледаоце са селима, варошицама, људима, традицијом и обичајима из разних крајева. Доносе занимљиве приче, представљају добре, вриједне и успјешне српске домаћине.

Према плану екипа „Агро ТВ“ посјетиће: Пчеларски центар „Батинић“, Рибњак Крушевци, Фарму крава „Подроманија“, произвођаче млијека и млијечних производа Душанку Боровчанин и Мила Живковића, узгајивача коза Марка Николића, узгајивача оваца Ратка Витомира, пољопривредно домаћинство породице Солдар, те Стефана Јоловића, који се бави хортикултуром.

Осим наведених, за поменути пољопривредни канал говориће: начелник општине Соколац Милован Бјелица, стручни сарадник за пољопривреду општине Соколац Рада Зорановић, директорица Туристичке организације Соколац Бранкица Трифуновић и представник Ресора за пружање стручних услуга у пољопривреди – ПЈ Соколац. Планирано је да се забиљеже приче о Виа Ферати „Соколов пут“, Планинарском дому „Црвене стијене“ и уопште планини Романији, потом о гастро понуди Романије, коју ће припремити Удружење жена „Соколица“, а биће представљен и Плесни клуб „Ника“.

У сарадњи портала „Соколац-срце Романије“ и ЈП „Инфо центар“ Соколац, „АгроТВ“ ће боравити и снимати у Сокоцу сутра и прекосутра, 14. и 15. септембра.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.