У саобраћајној несрећи између Добоја и Модриче у насељу Божинци Доњи смртно је страдао сувозач у возилу „шкода“ Павле Николић (32), док су возач Далибор П. (43) и дуга два путника у возилу Ален С. (45) и Далибор М.(46) тешко повријеђени.

У досадашњем току истраге, коју под назором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Добој спроводе службеници Полицијске управе Добој утврђено је да је до несреће дошло када се усљед слијетања са пута преврнула „шкода“ у којој је настрадали мушкарац био са још три особе.

– Несрећа се десила прексиноћ око 22.45 на магистралном путу, у мјесту Божинци Доњи, на подручју града Добоја. П. Н. је смртно страдао на лицу мјеста док су остала лица задобила тјелесне повреде и указана им је љекарска помоћ у добојској болници. Код Д. П. је утврђено присуство алкохола у организму од 1,64 промила. Такође, извршеним алкотестирањем путника, код А. С. је утврђено присуство алкохола у организму од 1,15 промила, а код Д. М. 1,92 промила алкохола у организму – саопштили су из Полицијске управе Добој.

Према информацијама „Новости“, путници у возилу су тог дана путовали са екипом ОФК Придјел у Подновље на утакмицу Подручне лиге Добој са домаћим тимом Полет, кога су као гости савладали са убједљивих 5:0. Пријатељи настрадалог кажу да је то и био разлог што су се након завршетка утакмице одлучили да мало проведу и попију коју више у оближњем угоститељском објекту.

Међутим, то се показало, највјероватније, као кобна грешка, јер је дио пута на којем се возило преврнуло био раван и тек треба да буде утврђено како је заправо до несреће дошло.

РАДОСТ ПРЕСЈЕКЛА ТУЖНА ВИЈЕСТ

Утисци задовољства послије наше побједе нису се ни слегли, пресјечени смо тужном информацијом да је синоћ, враћајући се из Подновља, на магистралном путу у мјесту Божинци, у саобраћајној несрећи настрадао наш бивши играч, наш пријатељ Павле Николић. Повријеђена су и остала тројица путника, њима желимо брз опоравак, а породици настрадалог Павла изјављујемо најискреније саучешће, написали су у ОФК Придјел на фејсбук-страници.