Телевизијски пренос музичког такмичења за младе „Ритам Европе“ на коме нашу општину представљају Маријана Грујић, Анђела Симић и Сара Тошић биће емитовано на Радио телевизији Републике Српске са почетком у 17 часова и 20 минута.

На такмичењу учествује 15 градова и општина из Републике Српске, а општина Соколац је по броју пристиглих смс гласова међу најбоље рангираним.

Линије за гласање су отворене до 25. септембра и сви који желе да подрже наше младе суграђанке, могу то урадитим слањем СМС поруке ПЈЕСМА 11 на број 091/ 510 -720.

Сокочанке ће се публици представити са белгијском пјесмом „Rhythm inside“, а у директном преносу на РТРС- у биће приказан спот који је снимљен на подручју општине Соколац.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.