Председник Србије Александар Вучић угостио је светског глумца Џонија Депа у Председништву Србије на Андрићевом венцу, а потом објавио шаљиву поруку на свом званичном Инстаграм профилу.

Наиме, председник Србије нашалио се на свој рачун и открио како је протекао сусрет са популарним глумцем од ког је чак добио и поклон.

„Почаствован сам доласком Џонија Депа у нашу земљу, посебно сам му захвалан на дивном поклону „Силент Спарроw“ који сам добио. Ипак, главни утисак ми је тај, да никада у последњих 10 година нисам видео такву марљивост и посвећеност свих дама у мом кабинету, јер су све остале да раде прековремено, дотерале су се као никада до сада, а ја сам сигуран да је то само због мене, а никако због Џонија Депа“, написао је Вучић на Инстаграму.

Подсетимо, Деп долази у Београд поводом промоције свог анимираног серијала произведеног у Србији „Пафини“, у продукцији „Архангел студија“ глумца Милоша Биковића, а креираног у „Јерволино студиосу“ (ИЕС).

Суперстар ће у нашој земљи провести само 24 сата, али ће имати напоран дан. Деп ће имати конференцију за медије, затим обилазак студија, а увече ће се састати на вечери с председником Александром Вучићем. Глумац нема рајдер листу, што је пракса пред долазак светских звезда. Тренутно се зна да ће бити смештен у председничком апартману једног познатог хотела, док ће му на ручку и вечери бити служена национална јела из Србије, као и наша ракија и вино.