Недавно су научне студије забележиле необичне случајеве који приказују чудан образац у коме се прекида човеков сан. Наиме, студије су наводно откриле да су се многи пацијенти у болницама пробудили усред ноћи из чиста мира, без икаквог облика физичке нелагодности.

Касније су истраживања дошла до одређених идеја о томе шта би то могло бити, и утврђено је да за све постоји разлог у нашој подсвести.

Буђење у интервалу од 23 часа до 1 у ноћ

Према кинеској медицинској науци, жучна кеса је најактивнији део тела у овом периоду. Буђење током ових часова означава емоционалну узнемиреност и депресију. Требало би да потражите стручну помоћ за решавање депресије. Такође, морате научити вредност самоприхватања и научити да не живите у прошлости.

Буђење у интервалу од 1 до 3 часа ујутру

Буђење у ове сате означава претерани потиснути бес у вашој подсвести. Решите своје проблеме са бесом ефикасно, како бисте смањили учесталост прекидања спавања. Такође, када се пробудите, покушајте одмах да попијете чашу хладне воде да бисте се умирили.

Буђење у интервалу од 3 до 5 часова ујутру

Кинеска медицинска наука наводи да се енергетски меридијан вашег тела у овој фази бави функционисањем плућа. Ови часови су повезани са мрзовољом. Туга се може протерати само сеансама самоприхватања, саморазвоја и правилне медитације.