Родитељи прослављеног тенисера Новака Ђоковића, Срђан и Дијана, са директором ОЦ Јахорина Дејаном Љевнаићем боравили су данас у Палама. Посјетили су цркву Успења пресвете Богородоце и запалили свијеће јер породица Ђоковић данас прославља крсну славу Светог Архангела Михаила.

Срђан Ђоковић је рекао да је одушевљен овим крајем, а посебно Јахорином гдје су од општине Пале добили земљиште на коме у наредном периоду намјеравају градити објекат. Он је истакао да Јахорина као скијалиште посједује велики потенцијал који треба искористити.

Посебно се захвалио српском члану Прeдсједништва Милораду Додику с којим је, како каже, у контакту и који је иницирао и организовао све активности око додјеле земљишта на Јахорини.

Директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић изразио је задовољство што је потписан уговор о додјели земљишта породици Ђоковић на Јахорини и нагласио да је изузетна част што је Новак Ђоковић без надокнаде дозволио да једна ски стаза на Јахорини носи његово име.

Љевнаић је рекао да је за Јахорину од изузетног значаја што ће Новак Ђоковић бити повезан са овом олимпијском планином и што се одлучио баш за ову денстинацију коју ће као познато свјетско име на најбољи начин промовисати.