ДПС је непријатељ Црне Горе, а са непријатељима нећемо сарађивати, поручио је посланик ДФ-а у Скупштини Црне Горе Никола Бајчетић.

Он је истакао да ДФ неће гласати за иницијативу опозиције о неповјерењу Влади Здравка Кривокапића, без обзира што о раду исте не мисли ништа добро.

“Што год ми из ДФ-а мислили о актуелној Влади и злоупотреби изборне воље грађана од стране Премијера и његовог неформалног замјеника Мицкеyа, гласање за иницијативу опозиције о неповјерењу овој Влади, не долази у обзир. ДПС је непријатељ ЦГ а са напријатељима нема сарадње” написао је на свом Твитер налогу посланик ДФ-а Никола Бајчетић.

Бајчетић је изразио наду да је дух Позитивне Црне Горе нестао из пленума и да је лидер УРЕ Дритан Абазовић извукао поуке се из дјевања његове бивше партије.

-А ја ипак сматрам да се Дритан једном опекао и да је дух Позитивне нестао из пленума. Уколико није, врло сам расположен да видим тог мајчиног сина или шћер, који су спремни да издају изборну вољу грађана и прођу кроз линч људи који деценијама чекају слободу- поручио је Бајчетић.