Олимпијски центар из године у годину остварује све боље резултате.

Зимска туристичка сезона на Јахорини званично је отворена за викенд, који је протекао одлично, о чему свједоче многобројни скијаши на стазама доступним за овај период сезоне, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

– Викенд је протекао одлично, што је само још један доказ да Олимпијски центар из године у годину остварује све боље резултате и наставља да пише историју када је у питању посјећеност и број задовољних скијаша – наводи се у саопштењу.

Олимпијски центар Јахорина забиљежио је промет два и по пута бољи у односу на исти период прошле зимске сезоне, који је већ на данашњи датум достигао 65 одсто цијелог децембра прошлогодишње сезоне.

У саопштењу се додаје да је велики број карата бесплатно обезбијеђен за дјецу из свих седам општина Сарајевско-романијске регије.

– За период од четвртка, 9. децембра, до недјеље, 12. децембра, уз попуст од 50 одсто на ски-карте за дневно и ноћно скијање, Јахорина наставља да дочекује скијаше и љубитеље ове планине – наводе из Олимпијског центра.

У наредном периоду Олимпијски центар дочекује посјетиоце уз наступе више од 20 извођача у оквиру „Балкан мјузик фестивала“, који ће бити одржан током викенда 10. и 11. децембра, као и 17. и 18. децембра.

Тренутна висина сњежног покривача на Јахорини је 65 центиметара,што омогућава одлично скијање за све госте Олимпијског центра.