Обавјештавамо поштоване суграђане да је у овом тренутку преко 20 машина за чишћење снијега на терену, како би прочистили све улице и путеве у нашој општини.

Снијег који и даље пада, те вјетар који га прати ствара додатне наносе и због тога поједине дионице треба поново чистити.

Молимо вас за стрпљење и разумијевање.

Механизација Романија путева чисти град и вечерас и ноћас ће са додатном механизацијом да очисти улице и сва насеља како би сутра радни дан неометано текао.

Вечерас креће чишћење Новог Села и приградских насеља, за шта су ангажоване и додатне снаге.

Путеви у мјесним заједницама се чисте, у Кнежини је очишћено, Кадића брдо, Крушевци, Мангурићи, Врапци проходни, као и до Ишерић Брда. Каљина је чишћена, ујутру поново. У Барама очишћено до Врховина и даље се чисти. Ћаварине и Паржевићи ће се обновити чишћење.

Подроманија, Бјелосављевићи – Озерковићи, Врхбарје, Ђедовци, те Равна Романија су очишћени и машине и даље раде. За Соколовиће и Жљебове су кренуле.

У складу са приоритетима ради се да се прво прочисти до старих и болесних, као и ка мјестима гдје су најављене сахране. Приоритет имају путници на дијализу, те насеља у којима живи велики број становника. Уколико добијемо информацију да је неопходна хитна медицинска интервенција, машине се преусмјеравају и крећу ка локацији са које је позив упућен.

Зимску сезону смо дочекали спремни и благовремено ћемо одговорити на све захтјеве.

Молимо вас још једном за разумјевање и стрпљење.

Када је ријеч о напајању електричном енергијом све ваше пријаве слаћемо на мејл адресе Електродистрибуције а.д. Пале.

Водоснабдијевање је уредно. Здравствене службе раде неометано.

На све ваше ваше упите ми тражимо одговоре.

Ваш Инфо Пулт Соколац