Фото: Драган Реновица

Планина Јахорина овог викенда у пуном капацитету дочекује све скијаше и сноубордере, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Сњежни покривач од 120 центиметара на јахоринским стазама одлично је припремљен, тако да ће већ од сутра скијаши имати прилику уживати на свим стазама и инсталацијама вертикалног транспорта, наводи се у саопштењу.

– Уз сјајно скијање у дневном термину од 9.00 до 16.00 часова, скијаши на Јахорини имају прилику да уживају и у ноћном скијању сваки дан у термину од 18.00 до 21.00 час. У вечерњем термину су у погону обје кабинске гондоле, Пољице и Партизан, док гондола Пољице превози госте на врх до Олимпијског бара и доступна је за панорамску вожњу до 23.00 часа – истакли су из Олимпијског центра.

Јахорина овај викенд дочекује посјетиоце и са богатим забавним програмом, тако да су за сутра и суботу, 17. и 18. децембра, заказани спектакуларни концерти у оквиру „Балкан мјузик фестивала“.

Сутра ће наступати Слобо Радановић, Сека Алексић, Елма Синановић, Милица Павловић и Александра Пријовић, а дан касније, који је уједно и посљедњи дан овог фестивала, резервисан је за дугоочекивано окупљање пуног састава групе „Бијело дугме“, те феноменалних „Дивљих јагода“ и „Рибље чорбе“, додаје се у саопштењу.

Из Олимпијског центра напомињу да сви концерти почињу од 20.00 часова, као и да ће се одржати у затвореном простору на локацији Пољице.

– Не пропустите добру забаву и најбоље скијање на олимпијској планини Јахорини – поручују из Олимпијског центра.